Asiantunteva ja asiakasystävällinen henkilökunta palvelee jokaista asiakasta tapauskohtaisesti.

Mikäli hyllyssä ei ole tarvitsemaasi tuotetta, tuotteet tilataan nopealla toimituksella.

Myymälään tuotemerkit ovat valikoituneet kymmenien vuosien kokemuksella!

Hydroscandin laajasta tuotevalikoimasta löytyy letkut ja johdinkomponentit kaikkiin käyttökohteisiin. Tuotteiden laatu on yksi tärkeimmistä Hydroscandin arvoista.

Yli 25 000 artikkelin joukosta löytyy laaja valikoima sekä korkeapainehydrauliikkaletkuja että teollisuuden matalapaineletkuja erilaisiin käyttökohteisiin.


Letkujen lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu johdinkomponentit ja tarvikkeet kuten nipat, liittimet, adapterit, venttiilit, pyörivät liittimet ja pikaliittimet, pneumatiikatuotteet, asennuskemikaalit jne.

Air Liquide valikoimasta löytyy kaasuratkaisuja erilaisiin hitsaustarpeisiin,

TIG-hitsaukseen esimerkiksi ARCAL-suojakaasuja, MIG-hitsaukseen löytyy kaasuseoksia mm. alumiinin ja kuparin hitsaukseen. 

EXELTOP™, ALTOP™, SMARTOP™ ja ALbee™, jossa MINITOP™-kupu, tarkoittavat eri lisävarusteilla varustettuja kaasupulloja. Valikoimasta löytyy suuria määriä kaasuja. Myös harrastuksiin löytyy sopivat ratkaisut.

"Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta.

Sievin päämääränä on ensisijaisesti valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita ja samalla tuottaa jalkineita, jotka merkittävästi vaikuttavat työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Tämän päivän työjalkineilta vaaditaan myös tyylikkyyttä sekä yhteensopivuutta. Sievin laaja valikoima muodostaa tuoteperheen, josta löydät jalkineet työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Sievi on ammattilaisen merkki."

Haklift Oy on johtava nostovälineiden ja kuormanvarmistuksen tuotteiden ja ratkaisujen toimittaja Suomessa. Hakliftin nosto- ja kuormasidontatarvikkeissa on laaja valikoima laadukkaita tuotteita. Tuotteista löytyy mm. sidontavyöt, sidontaketjut, silmukkanostovyöt, sakkelit, vinkkurit, tunkit, tarraimet, taljat

ja siirtovaunut.

Dewalt-osastolta löytyy ammattisähkötyökalut, tarvikkeet, varusteet, akut ja latauslaitteet. Sähkötyökaluista: Porakoneet, pora- ja purkuvasarat, kiinnitystyökalut & naulaimet, hiomakoneet, höylät, jyrsimet, lamellijyrsimet, sahat, hiomalaitteet, silikonipuristimet & kuumailmapuhaltimet, maisemointityökalut, konesarjat, pölynhallinta. Tarvikkeista: Poraustarvikkeet, ruuvin-& iskuruuvinvääntötarvikkeet, hioma-, höyläys-, jyrsin- & lamellijyrsintarvikkeet, sahaustarvikkeet, hiomatarvikkeet, annostelutarvikkeet, tarvikesarjat, akut, lautauslaitteet jne.

Myös laserlaitteet, valaistus, kompressorit & generaattorit, radio- & audiotarvikkeet ja kamera ja lämpömittarit

ToolPack tarjoaa niin teollisuus- kuin korjaamokäyttäjälle kattavan paketin yleistyökaluja ja tarvikkeita. Yleistyökalut, paineilmatyökalut, hiomatuotteet, kemikaalit, korikiinnikkeet, pientarvikkeet, varastosäilytysjärjestelmät ja autohuoltolaitteet. 

Valikoimasta löytyy voitelu- ja suoja-aineet, voitelevat puhdistusaineet, antistaattiset puhdistusaineet, galvanointiaineet, hitsausroiskeiden kiinnitarttumisen estoaineet, vaseliinisprayt, kitkasprayt, metallien työstöön tarkoitetut leikkuuöljyt, desifiointiliinat ym,

PRF-tuotteet täyttävät vaativat ympäristöjärjestelmien vaatimukset ja ovatkin jäljitettävissä koko valmistuksen ajan. 


Työvaateosastolta löytyy Snickersin työvaatevalikoimaa. 

Valikoimasta löytyy vaatteita säähän kuin säähän. Gore-tex mallisto on suunniteltu pitämään vettä ja tuulta, mutta kuitenkin hengittämään.

AllroundWork, FlexiWork, LiteWork, ProtecWork, RuffWork

ja Huomiovaatteet 

Boxon laadukkaat ja kestävät ammattitason käsityökalut, työkaluvaunut ja erilaiset moduulikalusteet löytyvät valikoimasta. Boxo valmistaa ja kehittää autoteollisuuden ja teollisuuden työkaluja ja säilytysratkaisuja työkalujen järjestelmälliseen säilytykseen.  Moduulikalusteista voi rakentaa omaan tarpeeseensa sopivat ratkaisut. 

Elgan hitsauslisäaineet löytyvät valikoimastamme!

"Elga on Pohjoismaiden suurimpia hitsauslisäaineiden markkinoijia.

Yritys työskentelee vaativien asiakasryhmien kanssa ja toimittaa niiden tarpeisiin etupäässä hitsauspuikkoja ja täytelankoja. Laaja tietotaito ja tuotteiden hyvä laatu ovat yhä tärkeämmässä asemassa markkinoidessamme tuotteitamme. Elga on perustettu Ruotsissa 1938 ja on vuoden 2000 alusta kuulunut USA:laiseen maailmanlaajuiseen ITW-konserniin"


Valikoimasta löytyy hitsauspuikot, Mig ja Mag -langat, täytelangat, Tig-langat, juurituet jne.

GLORIA valmistaa laadukkaita sammuttimia yli 70 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima malleja käsisammuttimista ja liikuteltavista sammuttimista suuriin palonsammutuslaitteisiin ja niiden kiinnikkeisiin. Saatavilla jauhesammuttimia, vaahto-/vesi- ja rasvasammuttimia sekä hiilidioksidisammuttimia.

Metabo tarjoaa ammattilaisille kestäviä ratkaisuja koostuen sähkötyökaluista, tarvikkeista ja luotettavista huoltopalveluista jotka tuottavat lisäarvoa tänään ja huomenna. Metabo-tuotemerkki tarjoaa kattavan valikoiman koneita ja tarvikkeita keskittyen erityisesti metalli- ja rakennusteollisuuden sekä remontoinnin tarpeisiin. 

"Yli 40 vuoden ajan Panasonic on kehittänyt ja valmistanut akkukäyttöisiä työkaluja ammattilaisille ja teollisuuden tarpeisiin. Kaikkialla maailmassa Panasonic on vaikuttanut työkalujen muotoiluun innovatiivisella teknologialla, johtavalla suorituskyvyllä ja kompaktilla rakenteella. Korkea laatu ja kestävyys tuotteissa ovat kaksi tärkeintä kriteeriä uusien työkalujen kehitykselle. Näin Panasonicin työkalut ovat optimaalisia vaativaan käyttöön haastavissakin työkohteissa - niin työmailla kuin teollisuudessakin."


Valikoimasta löytyy mm. porakoneet, poravasarat, mutterinvääntimet, ruuvinvääntimet, akut ja laturit.

Kempin valikoimasta löytyy  TTC ja TTK TIG -polttimet sekä

FE42 MIG-polttimet. Lisäksi valikoimasta löytyy erilaisia langansyöttölaitteita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja tasalaatuisen hitsauksen. Valikoimassa on myös laadukkaita hitsausmaskeja, jotka suojaavat silmiä ja kasvoja hitsaustyön aikana. Kemppi on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta laadustaan.